Novi Sad
17.10.2017.
20:35 > 21:57
Grad Novi Sad će obezbediti obuku za stare i umetničke zanate, kao i za front-end programiranje, za 70 nezaposlenih osoba.
  • Mile

    18.10.2017 07:12
    nada poslednja umire
    Jedan od nacina kako skinuti ljude sa biroa bez puno muke i para. Nauciti neki zanat na obuci je iluzija,moze mozda informativno ali da bi covek sutra od toga ziveo nema sanse. Zato pamet u glavu i drzite se onog sto ste ucili u skoli ali pratite trendove i usvrsavajte se, jedino tako ce te biti cenjeni na trzistu rada. Sa druge strane gledano,dali ce poslodavac na slobodno radno mesto, pre primiti kvalifikovanog radnika- tehnicara ili kursistu sa skromnim znanjem i nultom praksom.
  • Hm

    18.10.2017 07:08
    komunalije, sir, hleb i mleko
    Opet oni o “web sajtovima” pod “front end” aliasom. Samo povećavaju broj likova po gradu koji se hvale da znaju - ništa. Ko kupuje sajtove i plaća za njih u Srbiji? Koliko znam, u Srbiji se plaća jedino za komunalije, sir, hleb i mleko.
  • Vlada

    18.10.2017 06:19
    ...
    Najsteriji i najumetničkiji zanat je znamo koji, a vlast čini sve da on nas napravi prostitucioni proletarijat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna